Приказ основних података о дисертацији

Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts

dc.contributor.advisorNikšić, Miomir
dc.contributor.otherKlaus, Anita
dc.contributor.otherNedović, Viktor
dc.contributor.otherMarkov, Siniša
dc.contributor.otherVukosavljević, Predrag
dc.creatorSknepnek, Aleksandra
dc.date.accessioned2020-06-23T12:15:56Z
dc.date.available2020-06-23T12:15:56Z
dc.date.available2020-07-03T09:02:00Z
dc.date.issued2019-12-20
dc.identifier.urihttp://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7438
dc.identifier.urihttps://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/12300
dc.identifier.urihttps://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22008/bdef:Content/download
dc.identifier.urihttp://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=51950351
dc.description.abstractVeliki broj medicinski značajnih gljiva upotrebljava se za rezvijanje novih, funkcionalnih prehrambenih proizvoda koji sadrže bioaktivne komponente, u cilju povećanja njihove upotrebe i postizanja zdravstvenih efekata kod konzumenata...sr
dc.description.abstractA variety of medically significant mushrooms are used to develop new, functional food products containing bioactive components in order to increase their use and achieve health effects among consumers...en
dc.formatapplication/pdf
dc.languagesr
dc.publisherУниверзитет у Београду, Пољопривредни факултетsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/316004/EU//
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/46010/RS//
dc.rightsopenAccessen
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceУниверзитет у Београдуsr
dc.subjectGanoderma lucidumsr
dc.subjectGanoderma lucidumen
dc.subjectLentinus edodessr
dc.subjectCoriolus versicolorsr
dc.subjectkombuhasr
dc.subjectfermentacijasr
dc.subjectantibakterijska aktivnostsr
dc.subjectantioksidativna aktivnostsr
dc.subjectimunomodulatorna aktivnostsr
dc.subjectLentinus edodesen
dc.subjectLentinus edodesen
dc.subjectCoriolus versicoloren
dc.subjectkombuchaen
dc.subjectfermentationen
dc.subjectantibacterial activityen
dc.subjectantioxidant activityen
dc.subjectimmunomodulatory activityen
dc.titleKarakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljivasr
dc.title.alternativeCharacteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extractsen
dc.typedoctoralThesisen
dc.rights.licenseBY-NC-ND
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/13310/IzvestajKomisije22536.pdf
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/13309/Disertacija.pdf
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/13310/IzvestajKomisije22536.pdf
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/13309/Disertacija.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_12300


Документи за докторску дисертацију

Thumbnail
Thumbnail

Ова дисертација се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о дисертацији