Преглед Универзитет у Београду по теми "quality"
Приказ резултата 1-12 од 12
-
Ispitivanje mikroflore i parametara kvaliteta sremskog kulena proizvedenog u industrijskim i tradicionalnim uslovima / Microbiota and quality parameters of Sremski kulen produced in industrial and traditional conditions
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-03-2019) -
Ispitivanje uticaja mariniranja na rast Salmonella vrsta u mesu brojlera / Influence of marination on Salmonella spp. growth in broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-04-2014) -
Ispitivanje uticaja redosleda hirurških intervencija na ishod lečenja i kvalitet života osoba sa udruženom koronarnom i karotidnom okluzivnom bolesti / Investigation of the tretament outcome and quality and life in patients with concomitant carotid and coronary artery disease regarding the sequence of surgical procedures
(Универзитет у Београду, Медицински факултет, 18-12-2019) -
Karakterizacija i procena oplemenjivačke vrednosti populacija mačjeg repa (Phleum pratense L.) kolekcionisanih u Kolubarskom okrugu / Characterization and assessment of the breeding value of thimoty populations (Phleum pratense L.) collected in the Kolubara district
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-04-2019) -
Načini evaluacije i građenje značenja kvaliteta rada nastavnika / Evaluation and meaning making of teachers' work quality
(Универзитет у Београду, Филозофски факултет, 17-02-2015) -
Optimizacija mehanizovanog procesa ubiranja kamilice (Matricaria chamomilla L.) / Optimization of mechanized harvesting of chamomile (Matricaria chamomilla L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 12-07-2012) -
Stručne obuke i položaj pojedinca na tržištu rada : istraživanje na primeru Srbije / Vocational trainings and the position of the individual in the labor market : the case of Serbia.
(Универзитет у Београду, Филозофски факултет, 09-04-2019) -
Организационо-економски аспекти увођења стандарда квалитета у производњи и преради воћа / Organizational and economic aspects of implementation of quality standards in the fruit production and processing
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-06-2015) -
Утицај имиџа и квалитета туристичких услуга на задовољство страних туриста - пример Београда / ǂThe ǂimpact of the image and quality of tourist services on the satisfacton of foreign tourists - example of Belgrade
(Универзитет у Београду, Географски факултет, 04-03-2022) -
Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица / Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 03-11-2020) -
Утицај различитих односа неорганског и органског селена у храни на производне резултате и квалитет меса товних пилића / The effect of different ratio of inorganic and organic selenium in diet on production performance and meat quality of chickens
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2016)