Pregled Универзитет у Београду po temi "pepper"
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Diverzitet i karakterizacija virusa paprike u Srbiji / Diversity and characterization of pepper viruses in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-09-2013) -
Integralna zaštita paprike od bakteriozne pegavosti biološkim i hemijskim metodama / Integration of biological and chemical methods in control of pepper bacterial spot
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-09-2019) -
Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa / Sensitivity of tomato, pepper and cucumber to the residual activity of clomazone and imazamox
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-04-2015) -
Patogeni paprike iz zemljišta i mogućnost njihovog suzbijanja fungicidima / Soil-borne pathogens of pepper and possibilities of fungicide control
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-07-2014) -
Утицај каолина на повећање ефикасности коришћења воде у различитим режимима наводњавања паприке (Capsicum annuum L.) / The Effect of Kaolinite on Improved Water Use Efficiency in Different Irrigation Treatments of Peppers (Capsicum annuum, L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-06-2015)