Преглед Универзитет у Београду по теми "funkcionalna hrana"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum / Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-06-2017) -
Karakterizacija i primena prirodnih hidrogelova za inkapsulaciju probiotske starter kulture / Characterization and application of natural hydrogels for encapsulation of probiotic starter culture
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-12-2019) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016) -
Proizvodnja i primena bioaktivnih proteina i peptida surutke / Production and application of bioactive proteins and peptides from whey
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-09-2017) -
Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica / The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 27-12-2019)