Browsing Универзитет у Београду by Subject "fatty acid composition"
Now showing items 1-5 of 5
-
Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza / Physico-chemical, nutritional and sensory properties of sausages in the type of frankfurter of culled goat meat
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-05-2021) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj načina ishrane na sadržaj lipida i sastav masnih kiselina u mesu šarana (Cyprinus carpio L., 1758) u poluintenzivnom sistemu gajenja / The influence of diet on lipid content and fatty acid composition of carp meat (Cyprinus carpio L., 1758) in the semi-intensive rearing system
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-06-2014) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла / Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-09-2017)