Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Ispitivanje mogućnosti inaktivacije Yersinia enterocolitica u fermantisanim kobasicama / Investigation of the possibilities inactivation of Yersinia enterocolitica in fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 11-07-2016) -
Ispitivanje mogućnosti primene novih metoda za kontrolu upotrebe prirodnih i veštačkih boja kod proizvoda od mesa / Investigation of application possibilities of novel analytical methods for controlling the addition of natural and artificial dyes in meat products
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 06-03-2014) -
Pre-mortem uslovi i kvalitet mesa svinja / Pre-mortem conditions and pork quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 20-09-2018) -
Starter kulture kao potencijalni inhibitori Listeria monocytogenes u fermentisanim kobasicama / Starter cultures as potential inhibitors of Listeria monocytogenes in fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-05-2020) -
Učestalost nalaza Campylobacter spp. na trupovima živine i njihova osetljivost na antimikrobne lekove / Prevalence of Campybacter spp. on poultry carcasses and susceptibility to antimicrobial drugs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 29-12-2020) -
Миграција токсичних супстанци из металне амбалаже у конзервисане производе од меса, произведене за потребе Војске Републике Србије / Migration of toxic substances from metal packaging то canned meat products, manufactured for the Serbian armed forces
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 12-06-2020)