Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera / The impact of the addition of porcini (Boletus edulis), chanterelle (Cantharellus cibarius) and horn of plenty (Craterellus cornucopioides) on the overall quality of cooked sausages in the type of frankfurters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-05-2021) -
Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane / Influence of different cooking methods on food oral processing parameters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-03-2023) -
Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране / Improving sustainable quality of chiken meat and chiken meat products in the food chain
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-02-2019)