Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Nutritivna vrijednost i osnovne fitohemijske osobine blitve (Beta vulgaris ssp. cicla L. Voss) gajene u različitim uslovima navodnjavanja i prihranjivanja / Nutritive and phytochemical properties of Swiss chard (Beta vulgaris ssp. cicla L. Voss) grown under different irrigation and fertilization regimes
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 09-05-2023) -
Sporedni proizvodi vinske industrije kao izvor bioaktivnih jedinjenja: karakterizacija i mogućnost primene u prehrambenoj industriji / By-products of winemaking industry as source of bioactive compounds: characterisation and possibility of its applications in food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2023) -
Uticaj sadržaja [beta] podjedinica konglicinina na tehnološke funkcionalne osobine proteina soje / Influence of content of [beta] conglycinine subunits on technological and functional properties of soybean proteins
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 19-09-2016)