Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Kvalitet trupova i mesa junadi u funkciji korišćenja semena lana u ishrani / Quality of bovine carcasses and meat in the function of using flax seeds in food
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-09-2018) -
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize / Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 03-07-2022) -
Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica / The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 27-12-2019)