Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima / Characteristics of white brined cheeses made from goat milk subjected to different heat treatments
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-07-2015) -
Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka / Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-10-2014) -
Uticaj sastava i termičkog tretmana mleka na distribuciju proteina u proizvodnji kajmaka i svojstva formirane pokožice / The influence of milk composition and heat treatment on the distribution of proteins in kajmak production and properties of the formed skin layer
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-10-2012)