Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Alergenost enzimski procesovanih nutritivnih alergena / Allergenicity of enzymatically processed nutritive allergens
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2013) -
Izolovanje i karakterizacija prirodnih i rekombinantno dobijenih alergena iz kivija (Actinidia deliciosa Liang, Ferguson) za primenu u alergijskoj dijagnostici i terapiji / Isolation and characterisation of natural and recombinant allergens from green kiwifruit (Actinidia deliciosa Liang, Ferguson) for allergy diagnosis and therapy
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 07-12-2012) -
Povezanost in vivo i in vitro testova na nutritivne alergene kod dece / Relationship between in vivo and in vitro tests in children with food hypersensitivity
(Универзитет у Београду, Медицински факултет, 20-09-2018) -
Strukturna i imunološka karakterizacija aktivnog i inhibiranog aktinidina, cistein proteaze iz kivija (Actinidia deliciosa Liang, Ferguson) / Structural ans immunological characterization of actinidin, a cysteine protease from kiwifruit (Actinidia celiciosa Liang, Ferguson)
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 30-05-2013) -
Uticaj obrade hrane i interakcija komponenti matriksa hrane na strukturu i funkciju alergena hrane / Impact of food processing and interactions with other food components on the structure and function of food allergens
(Универзитет у Београду, Биолошки факултет, 11-10-2013)