Претрага по менторима
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Ispitivanje mogućnosti primene kompjuterskog vizuelnog sistema za merenje boje hrane animalnog porekla / The feasibility of animal source foods color measurement using CVS
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-02-2022) -
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize / Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 03-07-2022) -
Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla / Exposure assessment to chemical hazards in food of animal origin
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-11-2022) -
Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera / The impact of the addition of porcini (Boletus edulis), chanterelle (Cantharellus cibarius) and horn of plenty (Craterellus cornucopioides) on the overall quality of cooked sausages in the type of frankfurters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-05-2021)