Преглед по теми "yogurt"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Inkapsulirani karotenoidi iz sporednog proizvoda prerade šargarepe u funkcionalnoj hrani / Encapsulated carotenoids from carrot processing waste in functional food
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-04-2021) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016) -
Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka / Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-10-2014)