Pregled po temi "sensory evaluation"
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Dinamika sadržaja aromatičnih materija grožđa sorti Krstač i Žižak tokom sazrevanja i vinifikacije i njen uticaj na senzorne karakteristike vina / Dynamics of the content of aromatic substances in grapes of the Krstač and Žižak varieties during maturation and vinification and its influence on the sensory characteristics of wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-02-2023) -
Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve / Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-10-2015) -
Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode / Functional characteristics of vegetablefat/maltodextrin gel blends as a component for low calorie confectionery fat fillings
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-04-2012) -
Uporedno ispitivanje odabranih parametara kvaliteta u toku skladištenja odrezaka šarana pakovanih u vakuumu i modifikovanoj atmosferi / Comparative study of selected quality parameters during storage of carp (Cyprinus carpio) cuts packaged in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 29-11-2013) -
Миграција токсичних супстанци из металне амбалаже у конзервисане производе од меса, произведене за потребе Војске Републике Србије / Migration of toxic substances from metal packaging то canned meat products, manufactured for the Serbian armed forces
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 12-06-2020)