Преглед по теми "RSM"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Optimizacija metoda ekstrackcije i određivanja neonikotinoida tečnom hromatografijom u odabranim uzorcima / Optimization of extraction and determination of neonicotinoids using liquid chromatography in selected samples
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 01-07-2014) -
Optimizacija produkcije levana bakterije Bacillus licheniformis i primena u sintezi kopolimera / Optimization of levan production from bacterium Bacillus licheniformis and its application in copolymer synthesis.
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 01-07-2019) -
Optimizacija sušenja voća u vakuumu / Optimization of fruit drying in vacuum
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-11-2014)