Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-9 од 9
-
Antioksidativnost bezalkoholnih pića na bazi voćnih sokova i ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja / Antioxidative properties of non-alcoholic beverages based on fruit juices and extracts of medicinal and aromatic plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-06-2018) -
Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja / Obtaining new liqueurs with functional properties from selected medicinal, aromatic and culinary plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-03-2017) -
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva / Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-12-2019) -
Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog bilja
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 25-02-2020) -
Kinetika i uticaj mehaničkih metoda na poboljšanje unakrsne mikrofiltracije i ultrafiltracije model rastvora voćnih sokova / Kinetics and the effect of mechanical methods on improving of cross-flow microfiltration and ultrafiltration of synthetic fruit juice.
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 07-06-2018) -
Mogućnost primene ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja u proizvodnji bezalkoholnih pića / The possibility of use of the extracts of medicinal and aromatic herbs in the production of soft drinks
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-03-2014) -
Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija / The effect of fruit body of Ganoderma lucidum on chemical composition and sensory properties of special brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-06-2015) -
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike / Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-02-2023) -
Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа / Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2017)