Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Fenolni potencijal uljanih pogača / Polyphenol potential of oil cakes
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-08-2016) -
Fitohemijske i funkcionalne karakteristike praškastih formi klijanaca pšenice, ovsa i ječma / Phytochemical and functional properties of wheat, oats and barley powdered sprouts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-07-2017) -
In vitro digestija i njen uticaj na aktivnost, stabilnost i dostupnost biološki aktivnih jedinjenja / In vitro digestion and its effect on activity, stability and availability of bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-12-2021) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna / Sensory, nutritional and functional profile of whole grain pasta with buckwheat flour addition
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2016)