Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Alergenost enzimski procesovanih nutritivnih alergena / Allergenicity of enzymatically processed nutritive allergens
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2013) -
Digestomika alergena kikirikija i karakterizacija fragmenata otpornih na proteolizu / Digestomics of peanut allergens and characterization of digestion resistant fragments
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 04-12-2019) -
Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji / Structure and function of milk proteins modified in Maillard reaction
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 02-12-2019) -
Struktura, biološka aktivnost i interakcije sa proteinama fikocijanobilina i hromopeptida C-fikocijanina iz cijanobakterije Arthrospira platensis / Structure, biological activity and interactions with proteins of phycocyanobilin and C-phycocyanin chromopeptides from cyanobacteria Arthrospira platensis
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 06-07-2017) -
Teorijsko proučavanje konformacionih promena albumina prilikom vezivanja bioaktivnih liganada iz hrane / Theoretical study of conformational changes in albumins by binding of bioactive food ligands
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2019) -
Uticaj obrade hrane i interakcija komponenti matriksa hrane na strukturu i funkciju alergena hrane / Impact of food processing and interactions with other food components on the structure and function of food allergens
(Универзитет у Београду, Биолошки факултет, 11-10-2013)