Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Model bioprocesa proizvodnje enzima iz nusproizvoda prerade žita / Bioprocess model of enzyme production from wheat processing byproducts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-10-2019) -
Optimizacija procesa proizvodnje medovine uz dodatak voćnog soka od aronije kao proizvoda poboljšanih funkcionalnih svojstava / Optimization of the process of producing mead with the addition of chokeberry juice as a product with improved functional characteristics
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2022) -
Proizvodnja i ocena kvaliteta voćnog vina od sorti domaće šljive (Prunus domestica L.) / Production and quality assessment of fruit wines from native plum (Prunus domestica L.) varieties
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-04-2015) -
Uticaj kvaliteta semenki grožđa na bioaktivne komponente i održivost hladno presovanog ulja / Impact of grape seed quality on bioactive components and stability of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2019)