Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-16 од 16
-
Bakteriofagi kao agensi u kontroli formiranja biofilmova Pseudomonas aeruginosa / Bacteriophages as agents in pseudomonas aeruginosa biofilms control
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 12-07-2016) -
Biodiverzitet kvasaca u zemljištu i njihov značaj u održivoj poljoprivredi / Biodiversity of soil yeasts and their importance in sustainable agriculture.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-04-2017) -
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum / Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-06-2017) -
Gljive iz agroindustrijskog otpada kao antagonisti fitopatogenim gljivama / Fungi from agro-industrial waste as antagonists of phytopathogenic fungi.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 17-07-2014) -
Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva / Chemical characterization, antioxidative and antimicrobial properties of polysaccharide extracts from the selected mushroom species
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 10-07-2012) -
Ispitivanje antimikrobnih osobina hitozana na rast Listeria monocytogenes u povrću / Testing of antimicrobial properties of chitosan on growth of Listeria monocytogenes in vegetables
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-06-2016) -
Karakterizacija bakteriocina bakterija mlečne kiseline i mehanizmi delovanja na senzitivne ćelije / Characterisation of bacteriocins of lactic acid bacteria and mechanisms of action on sensitive cells
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 02-02-2015) -
Karakterizacija i determinacija bakteriocina autohtonih laktokoka / Characterization and determination of bacteriocins produced by autochthonous Lactococci
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-09-2016) -
Karakterizacija i inkapsulacija biološki aktivnih komponenti iz gljiva Handkea utriformis (bull.) Kreisel, Handkea excipuliformis (bull.) Kreisel i Vascellum pratense (pers.) Kreisel / Characterisation and incapsulation of biologically active components from Fungi handkea utriformis (bull.) kreisel, Handkea excipuliformis (bull.) Kreisel and Vascellum pratense (pers.) Kreisel
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 16-09-2019) -
Kontaminacija biljaka patogenim bakterijama iz vode za navodnjavanje / Contamination of plants by pathogenic bacteria from irrigation water
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-03-2013) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje prepečenice od šljivovog vina tipa Pruvin / Optimisation of technological processes of production of brandy made from Pruvin type of plum wine
(Универзитет у Београду, Шумарски факултет, 23-12-2019) -
Procena izloženosti aflatoksinu B1 putem hrane u Republici Srbiji i efikasnost dekontaminacije pomoću ultraljubičastog zračenja / Dietary exposure assessment of aflatoxin B1 In Republic of Serbia and decontamination efficiency by ultraviolet irradiation
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-06-2021) -
Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira / Truffle (Tuber sp.): microflora, aromatic compounds and application in cheese production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-09-2021) -
Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vina / Influence of condotions of vinification on the antioxidant capacity of fruit wines
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-09-2016) -
Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija / The effect of fruit body of Ganoderma lucidum on chemical composition and sensory properties of special brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-06-2015) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija / Influence of yeast strains and nutrients during fermentation on chemical composition and sensory caracteristic of fruit brandies
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2015)