Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Potencijal primene autohtonih bakterija mlečne kiseline kao antilisterijskih kultura u proizvodnji hrane / Application potential of autochthonous lactic acid bacteria as antilisterial cultures in food production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-07-2022) -
Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira / Truffle (Tuber sp.): microflora, aromatic compounds and application in cheese production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-09-2021) -
Uticaj odabranih faktora na tok kisele i sirišne koagulacije kozjeg mleka i kvalitet jogurta i sireva / Influence of selected factors on the acid and rennet coagulation of goat's milk and the quality of yoghurts and cheeses
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-06-2021)