Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-9 од 9
-
Biološki potencijal i hemijska analiza vrsta roda Salix L. (Salicaceae) sa teritorije Republike Srbije / Biological potential and chemical analysis of species from the genus Salix L. (Salicaceae) from the territory of Republic of Serbia
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 18-01-2019) -
Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve / Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-10-2015) -
Fizičko-hemijska i reološka karakterizacija mikrokapsula ribljeg ulja inkorporiranih u čokoladni matriks / Physico-chemical and rheological characterization of fish oil microcapsules incorporated in a chocolate matrix
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 31-07-2020) -
Formulaciona istraživanja dermokozmetičkih emulzija za vlaženje kože : koncept uporedne reološke, teksturne i senzorne procene / Formulation development of moisturizing dermocosmetic emulsions: combined rheological, textural and sensory analysis approach
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 16-10-2014) -
Kozmetičke emulzije na bazi prirodnog alkil poliglukozidnog emulgatora sa liposom-inkapsuliranim biljnim matičnim ćelijama:proučavanje fenomena na granici faza i biofizička merenja na koži / Cosmetic emulsion stabilized with a natural alkyl polyglucoside emulsifier containig liposome-encapsulated plant stem cells:study of interfacial phenomena and biophysical measurements on the skin
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 10-10-2017) -
Reološka svojstva endodontskih silera / Rheological properties of endodontic sealers
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 09-12-2016) -
Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja industrije šećera u proizvodnji emulzija / Stabilizing effect of sugar industry polysaccharide compounds in the production of emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-10-2019) -
Termodinamička stabilnost odabranih micelarnih sistema žučnih soli značajnih za nove farmaceutske formulacije / Thermodynamic stability of selected bile salt micellar systems relevant for new pharmaceutical formulations
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 27-04-2017) -
Uticaj vlage i sastojaka formulacije na oslobađanje lamotrigina iz tableta sa trenutnim oslobađanjem / Effect of Moisture and Formulation Ingredients on the Release of Lamotrigine Immediate-Release Tablet
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 16-04-2021)