Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 25-10-2019) -
Hemijski i mikrobiološki profil voda iz artešikih bunara na teritoriji Semberije: analiza faktora koji utiču na mobilnost hemijskih zagađivača
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 06-07-2017) -
Mineralni i polifenolni profil zelenog, crnog, biljnih i voćnih filter čajeva i njihov antioksidativni kapacitet
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 22-06-2017) -
Optimizacija i validacija ICP-OES metode i ciklične voltametrije za određivanje elementnog sastava i antioksidativne aktivnosti odabranih sorti jagodastog voća
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 2022)