Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe / Application possibility of high protein sunflower meal fractions obtained by combination of grinding and air classification in the production of extrudedfish feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-03-2018) -
Razvoj novog bezglutenskog funkcionalnog flips proizvoda oplemenjenog korenom cikorije (Cichorium intybus L.) / Development of a novel gluten-free functional puffed snack enriched with chicory root (Cichorium intybus L.)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-07-2022) -
Uticaj parametara mlevenja i peletiranja na granulaciju i fizičke karakteristike peletirane hrane za životinje / Influence of grinding and pelleting parameters on granulation and physical characteristics of pelleted animal feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-10-2015) -
Uticaj sirovinskog sastava i tehnološkog postupka na sadržaj metala u čokoladnim i krem proizvodima / The impact of raw material composition and technological process on the metal content in chocolate and spread products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2016) -
Uticaj termičkih tretmana hrane za životinje na promene skrobne komponente i svarljivost / The influence od feed heat treatements on changes of starch component and digestibility
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-09-2017) -
Valorizacija nutritivnog profila keksa proizvedenog sa dodatkom sporednih proizvoda prehrambene industrije / Valorization of the nutritional profile of cookies produced with the addition of food industry by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 22-05-2018) -
Zamenjivači masti na bazi pšeničnih i ovsenih mekinja i njihova primena u formulaciji keksa / Wheat and oat bran based fat replacers and their application in cookie formulation
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-11-2018) -
Утицај хладне атмосферске плазме на технолошки квалитет и безбедност пшеничног брашна / Uticaj hladne atmosferske plazme na tehnološki kvalitet i bezbednost pšeničnog brašna
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-12-2020)