Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Aflatoksini: analiza pojave, procena rizika i optimizacija metodologije određivanja u kukuruzu i mleku / Aflatoxins: occurrence analysis, risk assessment and optimization of its determination in maize and milk
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-01-2015) -
Mikološki i mikotoksikološki aspekti pojave plesni u začinima / MycologicaI and Mycotoxicological Aspects of Mould Incidence in Spices
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-02-2000) -
Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka / Possibilities of utilization of selected technological processes for reduction of Alternaria toxins content in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-03-2015) -
Sposobnost formiranja biofilma različitih sojeva Salmonella Enteritidis i inhibitorni efekat etarskih ulja na inicijalnu adheziju i formirani biofilm / Ability of biofilm formation the different strains of Salmonella Enteritidis and inhibitory effect of essential oils on the initial adhesion and preformed biofilm
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-06-2015) -
Uticaj ekstrakata žačina na rast plesni i biosintezu mikotoksina / The effect of spice extracts on the growth of moulds and mycotoxinbiosynthesis
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-07-2012) -
Војводина као дестинација гастрономског туризма / Vojvodina kao destinacija gastronomskog turizma
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 17-01-2014)