Претрага по менторима
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšenice / Analysis of the impact of genetic, microclimatic and environmental factors on the composition of gluten and technological quality of wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-02-2014) -
Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka / Possibilities of utilization of selected technological processes for reduction of Alternaria toxins content in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-03-2015) -
Развој и вредновање сензорских и инструменталних метода за оцјену текстурних својстава тјестенине / Razvoj i vrednovanje senzorskih i instrumentalnih metoda za ocjenu teksturnih svojstava tjestenine
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-12-2011)