Pregled Технолошки факултет po temi "fermentation"
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
Istraživanje antioksidativne aktivnosti napitka od čajne gljive / Investigation of antioxidant activity of tea fungus beverage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2004) -
Optimizacija procesa proizvodnje medovine uz dodatak voćnog soka od aronije kao proizvoda poboljšanih funkcionalnih svojstava / Optimization of the process of producing mead with the addition of chokeberry juice as a product with improved functional characteristics
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2022) -
Proizvodnja i ocena kvaliteta voćnog vina od sorti domaće šljive (Prunus domestica L.) / Production and quality assessment of fruit wines from native plum (Prunus domestica L.) varieties
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-04-2015) -
Оптимизација добијања етанола ферментацијом међупроизвода технологије прераде шећерне репе / Optimizacija dobijanja etanola fermentacijom međuproizvoda tehnologije prerade šećerne repe
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-04-2011)