Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura / Biological activity of fermented milk beverages obtained using kombucha and conventional starter culture
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2015) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje funkcionalnog fermentisanog mlečnog napitka / Optimisation of functional fermented dairy beverage technology
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2010) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje napitaka od enzimski hidrolizovanog permeata mleka / Beverage processing optimization of enzyme hydrolyzed milk permeate
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-12-2015) -
Primena ultrafiltracije genetski modifikovanog himozina i proteolitičkih enzima u tehnološkom procesu proizvodnje kačkavalja / Application of ultrafiltration, genetically modified chymosin and proteolytic enzymes in kashkaval cheese manufacture
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-11-1993) -
Promene komponenata i strukture mleka tokom fermentacije dodatkom nekonvencionalnog startera / Changes of milk components and structure during fermentation process by non–conventional starter
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2014) -
Tržišne perspektive proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane / Market prospects of Healthy Safe Food production
(Универзитет у Новом Саду, Студије при универзитету, 08-04-2004) -
Uticaj ambalaže i uslova pakovanja na kvalitet kačkavalja / Influence of packaging and packing conditions on the quality of kashkaval
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-1994) -
Uticaj molekularnih svojstava maltodekstrina na tehnološko ponašanje niskoenergetskih prehrambenih emulzija / Influence of molecular characteristics of maltodextrins on technological behaviour of low-energy food emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-05-2002)