Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-15 од 15
-
Identifikacija i filogenetska analiza hepatitis E virusa kod svinja u klanicama u Srbiji / Identification and molecular characterization of the hepatitis E virus in slaughter pigs in Serbia
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 03-09-2021) -
Identifikacija i filogenetska analiza norovirusa poreklom iz dagnji (Mytilus galloprovincialis) sa aspekta bezbednosti hrane / Identification and phylogenetic analysis of norovirus detected in mussels (Mytilus galloprovincialis) from the aspect of food safety
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 08-12-2017) -
Ispitivanje parametara higijene od značaja za bezbednost hrane u domaćinstvima / Examination of important food safety hygiene parameters in households
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-05-2014) -
Ispitivanje uticaja mariniranja na rast Salmonella vrsta u mesu brojlera / Influence of marination on Salmonella spp. growth in broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-04-2014) -
Ispitivanje uticaja odabranih etarskih ulja na rast Salmonella spp. u mesu svinja pakovanog u vakuum i modifikovanu atmosferu / Effect of essential oils on survival of salmonella spp. in pork packaged in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-07-2016) -
Ispitivanje uticaja odabranih filtera na koncentraciju policikličnih aromatičnih ugljovodonika kod proizvodnje toplo dimljenog šarana / Examination of influence of selected filters at concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons in production of hot smoked common carp
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 02-11-2018) -
Ispitivanje uticaja različitih načina pakovanja na rast Salmonella spp. u mlevenom mesu / The influence of different ways of packaging on the Salmonella spp. growth in the minced meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 14-11-2014) -
Ispitivanje zavisnosti između stresa i kvaliteta mesa svinja / Corelations among stress and meat quality parameters in pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 24-12-2012) -
Učestalost nalaza Campylobacter spp. na trupovima živine i njihova osetljivost na antimikrobne lekove / Prevalence of Campybacter spp. on poultry carcasses and susceptibility to antimicrobial drugs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 29-12-2020) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara mesa junadi u tovu / Comparative analysis of carcass meatiness and selected parameters of meat in fattening beef cattle
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-06-2016) -
Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica / The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 27-12-2019) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj odabranih premortalnih postupaka na pokazatelje stresa i kvalitet mesa svinja / The influence of the chosen pre-mortem procedures to parametars of stress and quality of meat in pigs.
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 04-07-2016) -
Utvrđivanje prisustva Clostridium botulinum u uzorcima meda i medonosnih pčela / The investigation of the presence of Clostridium botulinum in honey and honey bee samples
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 19-11-2013) -
Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла / Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-09-2017)