Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране
Improving sustainable quality of chiken meat and chiken meat products in the food chain
Author
Škunca, DubravkaMentor
Đekić, IlijaCommittee members
Tomašević, IgorNastasijević, Ivan
Tomić, Nikola S.
Tomović, Vladimir M.
Metadata
Show full item recordAbstract
Ланац пилећег меса представљен кроз пет подсистема − фарма, кланица,
прерада, малопродаја и потрошачи − истраживан је са аспекта одрживог квалитета
и то преко перцепције квалитета и мотива куповине пилећег меса и производа од
пилећег меса и оцене учинка заштите животне средине читавог ланца до
свеобухватног планирања квалитета усмереног ка потребама потрошача уз
уважавање захтева животне средине...
Chicken meat chain presented through five subsystems - farm, slaughterhouse,
meat processing plant, retail and consumers - has been explored in terms of sustainable quality through perception of quality and motives for the purchase of chicken meat and chicken meat products and assessment of the environmental performance of the whole chain to comprehensive quality function deployment oriented towards the needs of consumers, while respecting the demands of the environment....
Faculty:
Универзитет у Београду, Пољопривредни факултетDate:
18-02-2019Projects:
- Revalorisation of vegetable processing industry remnants into high-value functional proteins and other food ingredients (EU-H2020-720728)