Претрага по менторима
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja / Obtaining new liqueurs with functional properties from selected medicinal, aromatic and culinary plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-03-2017) -
Optimizacija tehnološkog postupka proizvodnje senfa sa stanovišta stvaranja aromatskog kompleksa / Optimization of technological process of mustard production from the aspect of the aromatic complex formation
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-12-2012) -
Stabilizacija hladno presovanog suncokretovog ulja primenom etarskih ulja i ekstrakata odabranih vrsta lekovitog i začinskog bilja / Stabilization of the cold pressed sunflower oil using essential oils and extracts of selected medicinal and culinary herbs
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-08-2022) -
Обрада ферментисане покожице грожђа као споредног производа у производњи вина у циљу добијања потенцијалних функционалних додатака за прехрамбену индустрију / Processing of fermented grape skins as a by-product from wine production in order to obtain potential functional additives for the food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-04-2022)