Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 25-10-2019) -
Bioakumulacija metala u odabranim vrstama voća i lekovitih biljaka / Bioaccumulation of metals in selected types of fruits and medicinal herbs
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 23-06-2015) -
Hemijski sastav i antioksidativna aktivnost metanolnih i acetonskih ekstrakata pulpe i kore odabranih vrsta voća sa područja Jugoistočne Srbije / Chemical composition and antioxidant activity of methanol and acetone pulp and peel extracts of selected fruit from southeast Serbia
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 28-04-2015)