Приказ основних података о дисертацији
Утицај зачинског биља на производне карактеристике, липидни статус, сварљивост хранљивих материја и квалитет трупа пилића хибрида Hubbard
dc.contributor.advisor | Мишчевић, Бранислав | |
dc.contributor.other | Кењвеш, Тибор | |
dc.contributor.other | Костадиновић, Љиљана | |
dc.creator | Пувача, Никола | |
dc.date.accessioned | 2016-06-30T08:24:23Z | |
dc.date.available | 2016-06-30T08:24:23Z | |
dc.date.available | 2020-07-04T14:06:55Z | |
dc.date.issued | 2016-03-30 | |
dc.identifier.uri | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5617 | |
dc.language.iso | scc | sr |
dc.publisher | Универзитет Мегатренд, Факултет за биофарминг, Бачка Топола | sr |
dc.relation | info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/46012/RS// | |
dc.rights | openAccess | en |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.source | Универзитет Мегатренд | sr |
dc.title | Утицај зачинског биља на производне карактеристике, липидни статус, сварљивост хранљивих материја и квалитет трупа пилића хибрида Hubbard | sr |
dc.type | doctoralThesis | en |
dc.rights.license | BY | sr |
dcterms.abstract | Miščević, Branislav; Kenjveš, Tibor; Kostadinović, Ljiljana; Puvača, Nikola; Uticaj začinskog bilja na proizvodne karakteristike, lipidni status, svarljivost hranljivih materija i kvalitet trupa pilića hibrida Hubbard; | |
dc.identifier.fulltext | https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/61341/bitstream_61341.pdf | |
dc.identifier.fulltext | https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/61342/bitstream_61342.pdf | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_5617 |