Приказ основних података о дисертацији

dc.contributor.advisorМишчевић, Бранислав
dc.contributor.otherКењвеш, Тибор
dc.contributor.otherКостадиновић, Љиљана
dc.creatorПувача, Никола
dc.date.accessioned2016-06-30T08:24:23Z
dc.date.available2016-06-30T08:24:23Z
dc.date.issued2016-03-30
dc.identifier.urihttp://nardus.mpn.gov.rs/123456789/5617
dc.language.isosccsr
dc.publisherУниверзитет "Џон Незбит", Факултет за биофарминг, Бачка Тополаsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/46012/RS//
dc.rightsАуторство (CC BY)sr
dc.sourceУниверзитет "Џон Незбит"sr
dc.titleУтицај зачинског биља на производне карактеристике, липидни статус, сварљивост хранљивих материја и квалитет трупа пилића хибрида Hubbardsr
dc.typeThesisen
dcterms.abstractMiščević, Branislav; Kenjveš, Tibor; Kostadinović, Ljiljana; Puvača, Nikola; Uticaj začinskog bilja na proizvodne karakteristike, lipidni status, svarljivost hranljivih materija i kvalitet trupa pilića hibrida Hubbard;


Документи за докторску дисертацију

Thumbnail
Thumbnail

Ова дисертација се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о дисертацији