Преглед Технолошки факултет по теми "quality"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe / Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-08-2009) -
Uticaj ambalaže i savremenih uslova pakovanja na održivost tradicionalnih pekarskih proizvoda / Impact of Packaging Material and Contemporary Packaging Conditions on Traditional Bakery Products sustainability
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-11-2019) -
Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke / Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-05-2009) -
Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja / Influence of lecithin from different sources on crystallization properties of fat phase and quality of spread cream with the addition of functional vegetable oils
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-12-2013) -
Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba / Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2020) -
Uticaj sastava masne faze margarina na fizičke osobine i kvalitet peciva od laminiranog testa / Influence of fat phase composition of margarine on physical characteristics and quality of puff pastry
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-12-2009)