Pregled Технолошки факултет po temi "mass spectrometry"
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
Autentičnost cerealija i pseudocerealija – razvoj novih metoda analize brašna i gotovih pekarskih proizvoda / Authenticity of cereals and pseudocereals -development of new methods for the analysis of flour and final bakery products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 05-03-2018) -
Određivanje trans masnih kiselina u prehrambenim proizvodima gasnom hromatografijom-masenom spektrometrijom / Determination of trans fatty acids in foodstuffs by gaschromatography-mass spectrometry
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-10-2010) -
Optimizacija ekstrakcionih postupaka i karakterizacija ekstrakata korena gaveza (Symphytum officinale), lista duda (Morus nigra) i peteljki trešnje (Prunus avium) / Optimization of extraction techniques andcharacterization of comfrey root (Symphytum officinale), black mullberry leaves (Morus nigra )and sweet cherry stems (Prunus avium) extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-07-2020) -
Razvoj hromatografskih metoda za simultano određivanje tropanskih alkaloida i glikoalkaloida i praćenje apsorpcije i translokacije atropina 14C u pšenici / Development of chromatographic methods for simultaneous determinations of tropane and glycoalkaloids and tracking of 14C atropine uptake in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2011)