Преглед Технолошки факултет по теми "fenolna jedinjenja"
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Antioksidativna, antiproliferativna i antimikrobna aktivnost odabranih ekstrakata tropova bobičastog voća / Antioxidative, antiproliferative and antimicrobial activity of selected berry pomace extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Funkcionalne i antioksidativne osobine tropa cvekle (Beta vulgaris) / Functional and antioxidant characteristics of beetroot pomace (Beta vulgaris)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-09-2012) -
Hemijski sastav i biološki potencijal ploda, soka i tropa kultivisane i divlje kupine (Rubus fruticosus L.) / Chemical composition and biological potential of cultivated and wild blackberries (Rubus fruticosus L.)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-12-2019) -
Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošću / Utilization of tomato processing byproduct as raw material for value-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-10-2016) -
Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije / Characterization of the quality, nutritive value and stability of virgin olive oils produced in different regions of Libya
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-09-2018) -
Uticaj kvaliteta semenki grožđa na bioaktivne komponente i održivost hladno presovanog ulja / Impact of grape seed quality on bioactive components and stability of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2019) -
Uticaj tehnoloških faktora u proizvodnji crvenih vina na sadržaj i stabilnost katehina i njihovih oligomera / Influence of technological factors in the production of red wine on the content and stability of catechins and their oligomers
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2010) -
Visokovredna funkcionalna jedinjenja iz sporednih proizvoda prerade paradajza / High-valuable functional compounds from tomato by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2011)