Преглед Технолошки факултет по теми "Osmotska dehidratacija"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Efekti osmotske dehidratacije na poboljšanje održivosti, nutritivna i antioksidativna svojstva korena i lista celera (Apium graveolens) / Effects of osmotic dehydration on improving sustainability, nutritive and antioxidative properties of celery leaves and root (Apium graveolens)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2017) -
Uticaj parametara osmotske dehidratacije na kinetiku, funkcionalne i antioksidativne karakteristike lista koprive (Urtica dioica) / The effects of osmotic dehydration parameterson the kinetics, functional and antioxidantcharacteristics of nettle leaf (Urtica dioica)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2019) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic DehydrationProcess on Mass Transfer and Pork MeatQuality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013)