Претрага по менторима
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura / Biological activity of fermented milk beverages obtained using kombucha and conventional starter culture
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2015) -
Hemometrijski pristup optimizaciji tehnoloških parametara proizvodnje hladno presovanog ulja semena visokooleinskog suncokreta / Chemometric approach to the optimization of the production of cold pressed oil from high-oleic sunflower seeds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-12-2015) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje funkcionalnog fermentisanog mlečnog napitka / Optimisation of functional fermented dairy beverage technology
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2010) -
Promene komponenata i strukture mleka tokom fermentacije dodatkom nekonvencionalnog startera / Changes of milk components and structure during fermentation process by non–conventional starter
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2014)