Pregled Универзитет у Новом Саду po temi "yeast"
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Alkoholna fermentacija melase i gustog soka šećerne repe pomoću imobilisanih ćelija Saccharomyces cerevisiae / Alcoholic fermentation of sugar beet molasses and thickjuice by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-09-2012) -
Izučavanje intermedijera u fermentaciji rafinoze i melibioze kvascima / Study of intermediate compound in yeast fermentation of raffinose and melibiose
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-12-1996) -
Modelovanje "cross-flow" mikrofiltracije suspenzija kvasca primenom koncepta neuronskih mreža i postupka odzivne površine / Cross-flow microfiltration modelling of yeast suspension by neural networks and response surface methodology
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-07-2010) -
Оптимизација технолошког поступка припреме квасног теста за замрзаване пекарске производе / Optimizacija tehnološkog postupka pripreme kvasnog testa za zamrzavane pekarske proizvode
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-06-2007) -
Природна угљенохидратна фракција изћелијског зида квасца (Saccharomycescerevisiae) у исхрани товних пилића / Prirodna ugljenohidratna frakcija izćelijskog zida kvasca (Saccharomycescerevisiae) u ishrani tovnih pilića
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 29-12-2015)