Browsing Универзитет у Новом Саду by Subject "quality"
Now showing items 1-17 of 17
-
Analiza ključnih faktora unapređenja poslovanja i konkurentnosti preduzeća / Analysis of key factors of improvement of operations and competitiveness of comapnies
(Универзитет у Новом Саду, Технички факултет Михајло Пупин, Зрењанин, 20-04-2017) -
Kvalitativna ocena sredstava turističke propagande i primenjenog materijala u funkciji unapređenja promotivnih aktivnosti u turizmu / Qualitative evaluation of means of tourist propaganda and the performed cartographic material with the aim of improving promotional activities in tourism
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 24-03-2008) -
Model upravljanja procesima brendiranja primenom lean koncepta / Model of brand processes management using lean concept
(Универзитет у Новом Саду, Факултет техничких наука, 10-11-2018) -
Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe / Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-08-2009) -
Prinos i kvalitet biomase lucerke (Medicago sativa L.) u zavisnosti od sistema gajenja / Yield and quality of alfalfa biomass (Medicago sativa L.) as affected by production management
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 14-11-2017) -
Prinos i kvalitet mladog krompira u zavisnosti od agrotehničkih mera i agroekoloških uslova proizvodnje / Yield and quality of early potato dependingTI on agricultural practices and argoecological condicions
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 23-09-2016) -
Razvoj modela logističkog kontrolinga u industrijskim sistemima / Development of logistics controlling model in industrial systems
(Универзитет у Новом Саду, Факултет техничких наука, 30-09-2019) -
Uticaj ambalaže i savremenih uslova pakovanja na održivost tradicionalnih pekarskih proizvoda / Impact of Packaging Material and Contemporary Packaging Conditions on Traditional Bakery Products sustainability
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-11-2019) -
Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke / Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-05-2009) -
Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja / Influence of lecithin from different sources on crystallization properties of fat phase and quality of spread cream with the addition of functional vegetable oils
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-12-2013) -
Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba / Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2020) -
Uticaj sadržaja proteina u spermalnoj plazmi nerasta na parametre razređene sperme i fertilitet veštački osemenjenih krmača / Effect of protein content in the boar seminalplasma on the diluted semen parameters andfertility of artificially inseminated so
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 26-12-2015) -
Uticaj sastava masne faze margarina na fizičke osobine i kvalitet peciva od laminiranog testa / Influence of fat phase composition of margarine on physical characteristics and quality of puff pastry
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-12-2009) -
Евалуација ефеката иновативности у функцији унапређења квалитета и лојалности гостију у ресторатерству Војводине / Evaluacija efekata inovativnosti u funkciji unapređenja kvaliteta i lojalnosti gostiju u restoraterstvu Vojvodine
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 19-11-2014) -
Заснивање и производно-квалитетне особине еспарзете (Onobrychis viciifolia Scop.) у условима здружене сетве / Zasnivanje i proizvodno-kvalitetne osobine esparzete (Onobrychis viciifolia Scop.) u uslovima združene setve
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 02-03-2018) -
Квалитет агротуризма Војводине и његов утицај на ставове локалног становништва / Kvalitet agroturizma Vojvodine i njegov uticaj na stavove lokalnog stanovništva
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 03-11-2014) -
Квалитет смештајних капацитета као индикатор развијености руралног туризма у Србији / Kvalitet smeštajnih kapaciteta kao indikator razvijenosti ruralnog turizma u Srbiji
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 29-12-2016)