Now showing items 84-103 of 364

    Title
    Elektrohemijsko određivanje histamina [1]
    Evaluacija kvaliteta pšeničnih sorti sa teritorije Vojvodine procenom reoloških karakteristika testa [1]
    Extraction of basil by supercritical carbon dioxide (Ocimum basilicum L.) and modeling of the extraction system [1]
    Extraction of Ginkgo biloba L.by carbon (IV) –oxide under pressure [1]
    Extraction, content, activity and possible applications of selected mushroom species [1]
    Extruded flakes product supplemented with sunflower and dry residue of wild oregano [1]
    Farmakološki aktivne supstance kestena (Castanea sativa Mill.) [1]
    Farmakološko delovanje ekstrakata odabranih aromatičnih/lekovitih biljaka [1]
    Fenolni potencijal uljanih pogača [1]
    Filtracija kroz sloj granula od ekspandiranog polistirena sa elementima projektovanja filtra [1]
    Fitohemijske i funkcionalne karakteristike praškastih formi klijanaca pšenice, ovsa i ječma [1]
    Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve [1]
    Fizičko-hemijske i katalitičke osobine ugljeničnih nanocevi sintetisanih metodom katalitičke hemijske depozicije iz gasne faze – korelacija sa osobinama primenjenih katalizatora na bazi prelaznih metala (Fe, Co, Ni) [1]
    Fluidodinamika protivstrujnog kontaktora gas-čvrsto-punjenje [1]
    Functional and antioxidant characteristics of beetroot pomace (Beta vulgaris) [1]
    Functional characteristics of the fermented tea beverage enriched with CoffeBerry® [1]
    Functional characteristics of vegetablefat/maltodextrin gel blends as a component for low calorie confectionery fat fillings [1]
    Functional materials based on electrospun nanofibers [1]
    Funkcionalne i antioksidativne osobine tropa cvekle (Beta vulgaris) [1]
    Funkcionalne karakteristike fermentisanog čajnog napitka obogaćenog CoffeBerry®-jem [1]