Now showing items 70-89 of 403

    Title
    Development of drying and ripening process of traditional fermented sausage (Petrovská klobása) in controlled conditions [1]
    Development of methods for chronopotentiometric determination of selected pesticides in water [1]
    Development of Predictive Model for Fortification of Foods with Vitamin D in Serbia [1]
    Development of the double-membrane reactor concept [1]
    Distribution and profile of pollutants in bioticand abiotic samples by multivariate statisticalapproach [1]
    Dizajniranje mikrostrukture alumina-cirkonia kompozita dobijenog sol-gel metodom [1]
    Dobijanje ekstrakta nevena (Calendula officinalis L.) ugljen dioksidom pod pritiskom i njegovo mikrokapsuliranje u sistemu polimer-površinski aktivna materija [1]
    Dobijanje emulzionih nosača aktivnih materija primenom homogenizera i membranskim emulgovanjem u ćeliji sa mešanjem [1]
    Dobijanje i karakterizacija suspenzija nanočestica i njihovih kompozita [1]
    Dobijanje lantan-galata za primenu u gorivnim ćelijama [1]
    Dobijanje nanokristalnih barijum titanatnih filmova definisane strukture i svojstava za primenu u mikrotalasnim tunabilnim uređajima [1]
    Donkey milk balkan breeds, protein profile, fatty acid composition, lactation [1]
    Drying and extraction of the wild garlic leaves (Allium ursinum L.) in order to obtain functional products with bioactive potential [1]
    Efekti osmotske dehidratacije na poboljšanje održivosti, nutritivna i antioksidativna svojstva korena i lista celera (Apium graveolens) [1]
    Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham [1]
    Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs [1]
    Effects of osmotic dehydration on improving sustainability, nutritive and antioxidative properties of celery leaves and root (Apium graveolens) [1]
    Ekstrakcija bosiljka (Ocimum basilicum, Lamiaceae) ugljendioksidom u superkritičnom stanju i modelovanje ekstrakcionog sistema [1]
    Ekstrakcija ginka (Ginkgo biloba L.) ugljenik (IV)-oksidom pod pritiskom [1]
    Ekstrakcija i potencijalna primena sporednog proizvoda hajdučke trave i ploda šipka iz fabrike filter čaja [1]