Now showing items 163-182 of 378

    Title
    Mikološki i mikotoksikološki aspekti pojave plesni u začinima [1]
    Model bioprocesa proizvodnje enzima iz nusproizvoda prerade žita [1]
    Model bioprocesa proizvodnje etanola iz među- i nusproizvoda prerade šećerne repe [1]
    Model bioprocesa proizvodnje ksantana na efluentima prehrambene industrije [1]
    Modeling and optimization of wheat starch suspensions microfiltration [1]
    Modelling and optimization of continuousbiosorption of heavy metal ions from water [1]
    Modelovanje "cross-flow" mikrofiltracije suspenzija kvasca primenom koncepta neuronskih mreža i postupka odzivne površine [1]
    Modelovanje i optimizacija kontinualne biosorpcije jona teških metala iz vode [1]
    Modelovanje i optimizacija procesa mikrofiltracije suspenzija pšeničnog skroba [1]
    Mogućnost primene sintetičkog zeolita CR-100 (Crystal-Right™) za adsorpciju amonijaka iz podzemnih voda Banatskog akvifera [1]
    Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe [1]
    Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka [1]
    Monitoring of residues of sulfonylurea in soil under real conditions by using high pressure liquid chromatography [1]
    Mulberry extracts (Morus spp., Morasceae), composition, activity and application [1]
    MycologicaI and Mycotoxicological Aspects of Mould Incidence in Spices [1]
    Napredne spregnute tehnike u analizi ksenobiotika [1]
    Natural coagulants from common bean (Phaseolus vulgaris) in water treatment [1]
    Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses [1]
    Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe [1]
    Obtaining of lanthanum-gallate for fuel cells application [1]