Now showing items 166-185 of 403

    Title
    Karakteristike gluteninsko - glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice [1]
    Karakteristike gluteninsko-glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice [1]
    Karakteristike oleorizina mlevene začinske paprike dobijenog klasičnom i ekstrakcijom superkritičnim ugljen-dioksidom [1]
    Karakterizacija albumina i biohemijski aspekti kvaliteta pšenice (Triticum aestivum) [1]
    Karakterizacija ekstrakata peteljki višnje (Prunus cerasus L.) i trešnje (Prunus avium L.) dobijenih subkritičnom vodom [1]
    Karakterizacija funkcionalnog napitka od melise (Melissa officinalis L.) dobijenog fiziološkom aktivnošću čajne gljive [1]
    Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini [1]
    Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije [1]
    Karakterizacija organohlornih jedinjenja u zemljištu i uličnoj prašini na području grada Novog Sada – profil i procena rizika po zdravlje [1]
    Kombucha made from medical herbs - biological activity and fermentation parameters [1]
    Kombuha od lekovitog bilja - biološka aktivnost i parametri fermentacije [1]
    Matematički model reakcionog sistema za in situ epoksidovanje sojinog ulja persirćetnom kiselinom [1]
    Mathematical model of reaction sistem for in situepoxidation of soybean oil with peracetic acid [1]
    Mechanisms of hydrodesulphurization catalyst aging [1]
    Mehanizmi starenja katalizatora za hidrodesulfurizaciju [1]
    Mikološki i mikotoksikološki aspekti pojave plesni u začinima [1]
    Model bioprocesa proizvodnje enzima iz nusproizvoda prerade žita [1]
    Model bioprocesa proizvodnje etanola iz među- i nusproizvoda prerade šećerne repe [2]
    Model bioprocesa proizvodnje ksantana na efluentima prehrambene industrije [1]
    Modeling and optimization of wheat starch suspensions microfiltration [1]