Now showing items 83-102 of 403

    Title
    Efekti osmotske dehidratacije na poboljšanje održivosti, nutritivna i antioksidativna svojstva korena i lista celera (Apium graveolens) [1]
    Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham [1]
    Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs [1]
    Effects of osmotic dehydration on improving sustainability, nutritive and antioxidative properties of celery leaves and root (Apium graveolens) [1]
    Ekstrakcija bosiljka (Ocimum basilicum, Lamiaceae) ugljendioksidom u superkritičnom stanju i modelovanje ekstrakcionog sistema [1]
    Ekstrakcija ginka (Ginkgo biloba L.) ugljenik (IV)-oksidom pod pritiskom [1]
    Ekstrakcija i potencijalna primena sporednog proizvoda hajdučke trave i ploda šipka iz fabrike filter čaja [1]
    Ekstrakcija timijana (Thymus vulgaris L.) superkritičnim ugljendioksidom [1]
    Ekstrakcija, sastav, delovanje i moguće primene odabranih vrsta pečuraka [1]
    Ekstrakti duda (Morus spp., Morasceae), sastav, delovanje i primena [1]
    Ekstrudirani fleks proizvod sa dodatkom divljeg origana i konzumnog suncokreta kao funkcionalnih komponenti [1]
    Electrochemical determination of histamine [1]
    ELECTROMAGNETIC ANALOGY OF THERMAL RADIATION VECTOR FIELD OF BLACK BODIES [1]
    Elektrohemijsko određivanje histamina [1]
    EMULSIFIER EFFECT ON EMULSIFICATION PROCESSES IN U/V SYSTEMS [1]
    Evaluacija kvaliteta pšeničnih sorti sa teritorije Vojvodine procenom reoloških karakteristika testa [1]
    Extraction and potential application of byproductsof Achillea millefolium and Rosa canina L. fruit from the filter tea factory [1]
    Extraction of basil by supercritical carbon dioxide (Ocimum basilicum L.) and modeling of the extraction system [1]
    Extraction of Ginkgo biloba L.by carbon (IV) –oxide under pressure [1]
    Extraction, content, activity and possible applications of selected mushroom species [1]