Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-12 од 12
-
Ispitivanje mogućnosti inaktivacije Yersinia enterocolitica u fermantisanim kobasicama / Investigation of the possibilities inactivation of Yersinia enterocolitica in fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 11-07-2016) -
Ispitivanje sadržaja teških metala i metaloida u tkivima riba iz otvorenih voda u zavisnosti od načina ishrane / Determination of heavy metals and metalloids content in the tissue of freshwater fish depending on the type of feeding
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-07-2015) -
Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-10-2019) -
Ispitivanje uticaja mariniranja na rast Salmonella vrsta u mesu brojlera / Influence of marination on Salmonella spp. growth in broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-04-2014) -
Ispitivanje uticaja odabranih etarskih ulja na rast Salmonella spp. u mesu svinja pakovanog u vakuum i modifikovanu atmosferu / Effect of essential oils on survival of salmonella spp. in pork packaged in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-07-2016) -
Ispitivanje uticaja različitih načina pakovanja na rast Yersinia enterocolitica u mesu svinja / Investigation of the effect of different ways package on growth Yersinia enterocolitica in pig meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 10-07-2014) -
Koncept kontrole Listeria monocytogenes u pogonu za preradu mesa uz upotrebu sekvenciranja kompletnog genoma u cilju postizanja bezbednosti hrane / The concept of controlling Listeria monocytogenes In a meat processing plant using whole genome sequencing to achieve food safety
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-06-2020) -
Uporedno ispitivanje odabranih parametara kvaliteta marinirane skuše pakovane u vakuumu i modifikovanoj atmosferi / Comparative study of selected quality parameters of marinated mackerel packed in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-03-2014) -
Uporedno ispitivanje odabranih parametara kvaliteta u toku skladištenja odrezaka šarana pakovanih u vakuumu i modifikovanoj atmosferi / Comparative study of selected quality parameters during storage of carp (Cyprinus carpio) cuts packaged in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 29-11-2013) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Испитивање утицаја карвакрола и еугенола на рact Listeria monocytogenes у вакуум пакованој свежој пастрмци / Examination of carvacrol and eugenol impact on growth of Listeria monocytogenes in vacuum packed fresh trout
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-07-2016)