Browsing Пољопривредни факултет by Subject "fenolna jedinjenja"
Now showing items 1-6 of 6
-
Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina / Dynamics of biologically active phenolic compounds of Cabernet Sauvignon grape variety during phenophases of maturation, primary processing, vinification and influence on wine antioxidant capacity
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-07-2022) -
Izolovanje i fizičko-hemijska karakterizacija ulja iz semena crvenih sorti grožđa / Extraction and physico- chemical characterization of grape seed oils obtained from red grape varieties
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-12-2014) -
Karakterizacija kvantitativnih i kvalitativnih osobina sorte vinove loze Blatina u agroekološkim uslovima Trebinja / Characterization of quantitative and qualitative characteristics of Blatina vine variety in agroecological conditions of Trebinje
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 22-07-2022) -
Proteinski profili pšenice i njihov uticaj na tehnološka svojstva brašna / Protein profiles of wheat and their impact on technological properties of flour
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 08-09-2016) -
Uticaj uslova gajenja na morfološke i hemijske osobine i biološke efekte ekstrakata Arnica montana L. / Influence of growing conditions on morphological and chemical properties and biological effects of extracts of Arnica montana L.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-02-2013) -
Uticaj vremena defolijacije na biološka svojstva, kvalitet grožđa i vina sorte vinove loze Cabernet Sauvignon / Impact of defoliation timing on biological properties, quality of grapes and wine of Cabernet Sauvignon grapevine variety
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2021)