Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Antioksidativnost bezalkoholnih pića na bazi voćnih sokova i ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja / Antioxidative properties of non-alcoholic beverages based on fruit juices and extracts of medicinal and aromatic plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-06-2018) -
Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja / Obtaining new liqueurs with functional properties from selected medicinal, aromatic and culinary plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-03-2017) -
Ispitivanje antimikrobnih osobina hitozana na rast Listeria monocytogenes u povrću / Testing of antimicrobial properties of chitosan on growth of Listeria monocytogenes in vegetables
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-06-2016) -
Optimizacija tehnološkog postupka proizvodnje senfa sa stanovišta stvaranja aromatskog kompleksa / Optimization of technological process of mustard production from the aspect of the aromatic complex formation
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-12-2012) -
Кинетика сушења и квалитет сушених плодова најзначајнијих сората шљива у Србији / Drying kinetics and quality of dried fruits of major plum cultivars grown in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-12-2012) -
Организационо-економски аспекти увођења стандарда квалитета у производњи и преради воћа / Organizational and economic aspects of implementation of quality standards in the fruit production and processing
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-06-2015)