Browse by committee members
Now showing items 1-7 of 7
-
Morfološka i molekularna karakterizacija potencijalnih klonova sorte vinove loze Vranac / Morphological and molecular characterization of potential clones of Vranac grapevine variety
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-09-2022) -
Sporedni proizvodi vinske industrije kao izvor bioaktivnih jedinjenja: karakterizacija i mogućnost primene u prehrambenoj industriji / By-products of winemaking industry as source of bioactive compounds: characterisation and possibility of its applications in food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2023) -
Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vina / Influence of condotions of vinification on the antioxidant capacity of fruit wines
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-09-2016) -
Uticaj vremena defolijacije na biološka svojstva, kvalitet grožđa i vina sorte vinove loze Cabernet Sauvignon / Impact of defoliation timing on biological properties, quality of grapes and wine of Cabernet Sauvignon grapevine variety
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2021) -
Биолошке и производне особине перспективних хибрида винове лозе из различитих комбинација укрштања / Biological and production traits of promising grapevine hybrids from different crossing combinations
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-09-2021) -
Утицај термина дефолијације и асимилационе површине заперака на квалитет и фенолни састав грожђа и вина сорте винове лозе Прокупац / The effects of defoliation term and secondary shoots assimilation area on quality and phenolic composition of Prokupac variety grape berries and wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-06-2021) -
Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа / Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2017)