Browse by committee members
Now showing items 1-7 of 7
-
Dinamika sadržaja aromatičnih materija grožđa sorti Krstač i Žižak tokom sazrevanja i vinifikacije i njen uticaj na senzorne karakteristike vina / Dynamics of the content of aromatic substances in grapes of the Krstač and Žižak varieties during maturation and vinification and its influence on the sensory characteristics of wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-02-2023) -
Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina / Dynamics of biologically active phenolic compounds of Cabernet Sauvignon grape variety during phenophases of maturation, primary processing, vinification and influence on wine antioxidant capacity
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-07-2022) -
Karakterizacija kvantitativnih i kvalitativnih osobina sorte vinove loze Blatina u agroekološkim uslovima Trebinja / Characterization of quantitative and qualitative characteristics of Blatina vine variety in agroecological conditions of Trebinje
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 22-07-2022) -
Morfološka i molekularna karakterizacija potencijalnih klonova sorte vinove loze Vranac / Morphological and molecular characterization of potential clones of Vranac grapevine variety
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-09-2022) -
Uticaj vremena defolijacije na biološka svojstva, kvalitet grožđa i vina sorte vinove loze Cabernet Sauvignon / Impact of defoliation timing on biological properties, quality of grapes and wine of Cabernet Sauvignon grapevine variety
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2021) -
Обрада ферментисане покожице грожђа као споредног производа у производњи вина у циљу добијања потенцијалних функционалних додатака за прехрамбену индустрију / Processing of fermented grape skins as a by-product from wine production in order to obtain potential functional additives for the food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-04-2022) -
Утицај термина дефолијације и асимилационе површине заперака на квалитет и фенолни састав грожђа и вина сорте винове лозе Прокупац / The effects of defoliation term and secondary shoots assimilation area on quality and phenolic composition of Prokupac variety grape berries and wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-06-2021)